Guides

Köpa länkar av Hemsideseo

Måste du bygga länkar själv?

Frågan är inte om du behöver länkar , utan hur du skaffar dem. Om du väljer att köpa länkar är det också frågan om du ska köpa dem själv eller anlita ett företag ( SEO-företag) för att göra det. Det finns två fördelar med att köpa länkar via ett SEO-företag. För det har tillgången till ett stort nätverk av domäner och bloggar. De har också mer kunskap än det genomsnittliga företaget om vad man ska leta efter när man länkar och vad som ger bäst resultat.

Fördelen är alltså enkelhet. Det kostar dock mer. Om du vill köpa länkar själv måste du utvärdera varje länk själv och bestämma om den stärker din webbplats och vad som är värt att betala för. Å andra sidan har du full kontroll över hur du länkar till din sajt och kan välja helt utifrån din syn på SEO. Delvis kan det liknas vid att köpa en färdig lekstuga med möbler och allt eller att bygga själv. Om du bygger själv behöver du kunskap och du måste köpa materialet själv, men du kan bygga det helt efter dina egna åsikter och önskemål.

Priset blir också lägre om du bygger själv, eftersom en del av tjänsten som tillhandahålls av en SEO-byrå är att ta hand om “allt”. Om du inte är bekant med länkbyggande eller inte har något intresse av att lära dig, bör du inte göra det själv eftersom det finns en stor risk att du skadar din webbplats istället för att förbättra din SEO.

Andra skäl till att köpa en länk är:

Fler företag än någonsin tidigare köper länkar. Och det inkluderar konkurrenter. White hat-länkbyggnadsstrategier som blogger outreach och gästpostning används av företag i alla storlekar. Eftersom kostnaden för att köpa länkar har ökat, har antalet företag som vidtar åtgärder för att köpa dem och ta dem internt ökat. Sammantaget är det faktum att så mycket har förändrats inom länkköp anmärkningsvärt och värt att återkomma till. Den största förändringen är Googles algoritm har blivit extremt smart när det gäller att av vilka länkar som är relevanta och vilka som inte är det. Så även om du vill köpa högkvalitativa bakåtlänkar för att öka din webbplats gynnsamhet, bör du vara medveten om att inte alla länkar du köper kommer att vara framgångsrika. Men detta är inte den enda anledningen.

Välj seriös byrå som Hemsideseo

Om du väljer en SEO-byrå riskerar du att bli involverad i länkbyggnad med svart hatt. Det innebär att du kommer att få länkar av låg kvalitet till din webbplats. Det är en stor risk, och om Google upptäcker att du får betalda länkar av låg kvalitet kan du lätt bli straffad för att ha brutit mot Googles riktlinjer. Det kan låta skrämmande och förvirrande, men du måste tänka på det här sättet – oavsett vilken metod du använder för att få länkar tillbaka till din webbplats, köper du fortfarande länkar på ett eller annat sätt.