Business

Fakturera utan företag

SAMpoolen.se är den billigaste egenanställning i Sverige med endast 2% i avgift. Vi tror på att erbjuda en enkel och pålitlig faktureringsplattform som kan ta hand om administrationen kring fakturering, samtidigt som vi vill hjälpa våra användare att spara tid och pengar.

En av de största fördelarna med SAMpoolen.se är vår låga avgift. Genom att erbjuda den lägsta avgiften på marknaden, gör vi det möjligt för småföretagare, frilansare och privatpersoner att fakturera utan oro för höga kostnader eller dolda avgifter. Vi vill hjälpa våra användare att spara pengar på faktureringen samtidigt som de får tillgång till en professionell faktureringsplattform.

Vår plattform är optimerad för att göra faktureringsprocessen snabb och enkel. Du kan skapa fakturor på några minuter och anpassa dem efter dina behov med din egen logotyp och information. Vi tar också hand om allt administrativt arbete kring faktureringen, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för påminnelser eller betalningar. Vi erbjuder också flera praktiska funktioner som automatiserade påminnelser och notiser när en faktura betalas.

Vi vill hjälpa småföretagare, frilansare och privatpersoner att fakturera utan att behöva betala höga avgifter. Vi tror på att erbjuda en transparent och pålitlig faktureringsplattform med en låg avgift. Prova SAMpoolen.se idag och upptäck skillnaden själv att fakturera utan företag!